Retour close-menu Created with Sketch.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation des cookies par nos services.  En savoir plusFermer

Hongrie


Kulcsszámok

2 288 m€ forgalom

128 000 hektár megművelt terület világszerte

54 gyár

2 értékesítési csatorna: kiskereskedelem és gasztronómia

3 100 mezőgazdasági termelő

500 zöldségféle

10 807 munkavállaló

4 technológia: konzerv, hűtött, fagyasztott és fogyasztásra kész termékek

Bonduelle csoport

Történelem

Az 1853-ban, családi vállalkozásként induló Bonduelle már a kezdetektől céljául tűzte ki, hogy világelsővé, referenciává váljon, biztosítva a jólétet a növényi táplálkozáson keresztül. A cég mára már jelen van szerte a világon, mindenhol nagy hangsúlyt fektetve a hosszú távú innovációra. Forgalmának 77 %- az anyaországon, azaz Franciaországon kívül történik. A vállalat 128 000 hektáron termesztett zöldségeit száz országban értékesítik különböző márkanevek alatt. Köszönhetően a legkülönféle technológiáknak, konzerv, mélyhűtött, pasztőrözött, szárított és friss termékek is megtalálhatóak a boltok polcain. A Bonduelle fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, így folyamatosan törekszik arra, hogy a lehető legtöbb ember jusson növényi alapú táplálékhoz. A cég törekszik arra, hogy mindig a vevőkhöz legközelebb elterülő termőföldekről tudja biztosítani a friss zöldségeket, amiket a cég 57- mind mezőgazdasági, mind ipari szempontból világszínvonalú gyárában dolgoznak fel.

4 szakterület

A csoport tevékenységei ma 4 különböző szakterület köré épülnek annak érdekében, hogy minden fogyasztói igényt kivétel nélkül kielégítsenek:

 • Konzerv zöldségek,
 • Mélyhűtött zöldségek,
 • Friss konyhakész zöldségek.
 • Vendéglátó-ipari célra szánt zöldségek

 

 

  Nemzetközi csoport

  A Bonduelle saját, és forgalmazó partnerei márkáival világvezető pozíciót tölt be a konyhakész zöldségek terén.

  A Bonduelle Csoport földrajzilag három fontos helyszínen rendelkezik stratégiai alapokkal:

  -         Nyugat Európa: A Bonduelle Németországban az 1960-as évek óta van jelen.

  -         Kelet- Európa: A Bonduelle jó hírnévnek örvend Oroszországban, és más FÁK országokban.

  -         Amerika: az Aliments Carriére akvizíciójával 2007 óta Kanadában, majd 2012 óta az Allens mélyhűtött tevékenységi átvételével az Amerikai Egyesült Államokban is jelen van. A Bonduelle már 1994-ben is folytatott kereskedelmet Brazíliában, végül 2010-ben Cristalina államban épített egy gyárat.

  A Bonduelle nemzetközi márka

  Zöldségek, semmi más csak a zöldségek!

  A Bonduelle hiánypótló szerepet tölt be az egészséges táplálkozásra egyre nagyobb figyelmet fordító világban, hiszen a cég a kezdetektől fogva töretlenül dolgozik a zöldségkultúra kialakításán és annak folyamatos fejlesztésén. A legkülönbözőbb technológiákat használva kínál, széles zöldségválasztékot a fogyasztóknak.  

  A Bonduelle segít a fogyasztóknak, hogy a kreativitás és az egészség napi rutinná váljon a család és a barátok körében.

  Cassegrain

  Az időt áthidaló márka.

  A Bonduelle híres négyszögletes dobozba csomagolt és a mára emblematikussá vált nyúllal képviselt Cassegrain márkája a legigényesebb vásárlók számára kínálja a legkülönlegesebb zöldségválogatásokat.

  Arctic Gardens

  Az Arctic Gardens piacvezető mélyhűtött márka Québec-ben és Kanadában.

  Globus

  Oroszországban és a volt FÁK országokban jelenlévő márka.

  MEGŐRZÖTT MINŐSÉG

  A Bonduelle számára a legfontosabb a termékeinek minősége. A zöldségek a termelés teljes folyamata alatt megőrzik értékeiket és frissességüket. A gyártás során számos alkalommal ellenőrzik a termékek minőségét a legjobb színvonal érdekében:

  - a termesztők és a vetőmag kiválasztása
  - a termesztési kultúrák követése
  - a zöldségek jellemzői
  - a gyártási folyamat
  - a receptek
  - a csomagolás

   

   

   

  Elkötelezettség

  A Bonduelle rendkívül nagy figyelmet fordít arra, hogy egészséges, ízletes, és tápértékekben gazdag termékeket állítson elő. Ennek érdekében egy mindenkire vonatkozó (mezőgazdasági termesztők, ipari résztvevők, kereskedelmi szolgáltatók), szigorú szabályzatot követ a termelés és a feldolgozás alatt.

  A TERMÉSZET TISZTELETE: KÖRNYEZET-TUDATOS MEZŐGAZDASÁG

  A Bonduelle elkötelezett a természet iránt.

  GLOBÁLIS MEGVALÓSÍTÁS

  A Bonduelle mezőgazdasági tevékenységei mind természet tudatosak és hatékonyan teremtenek egyensúlyt a környezetvédelem és a termelés gazdasági céljai között.

  KOLLEKTÍV ELKÖTELEZETTSÉG

  A csoport víziójának egységessé tétele és a legjobb minőség érdekében a Bonduelle létrehozott egy beszerzési szabályzatot a vállalat agronómiai szolgáltatásaira, a mezőgazdasági feldolgozókra, a beszállítókra és a szállítmányozókra vonatkozóan. Ez biztosítja a termesztés teljes ellenőrzését és a kívánt minőséget. Mert a Bonduelle mindig a zöldségek legjavát nyújtja Önnek!

  Tápérték

  A Bonduelle kötelezettséget vállal termékei minőségéért, aminek érdekében egy különleges, szigorú tápérték szabályzatot követ. Ebben előre meghatározott küszöbértékeket találhatóak a só, cukor és a különböző zsírok fogyasztását illetően. Ezen felül pontos tápértékeket közöl a fogyasztók számára a termék tartalmáról.

  Ehhez a Bonduelle a GDA ( Guidleine Daily Amount- ajánlott napi mennyiség) rendszerét használja. A rendszer segítségével a fogyasztó kiegyensúlyozottabb és egészségesebb étrendet alakíthat ki.

  A csomagoláson a főbb tápanyagmennyiségek és az irányadó beviteli értékek mellett megtalálhatóak a termék energiaértékei is.

  Visit the official Website

  http://bonduelle.hu/

  Haut
  de page