Retour close-menu Created with Sketch.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation des cookies par nos services.  En savoir plusFermer

Croatie


Ključne brojke

2 288 m€ bruto prometa

128 000 hektara obradivog zemljišta

54 industrijskih zona

2 kanala distribucije: malprodaja i povrće za catering

3 100 poljoprivrednika

500 različitih vrsta povrća

10 807 zaposlenika

4 tehnologije: konzervirano povrće, zamrznuto povrće, ready-to-use svježe povrće i povrće za čatering

Bonduelle Group

Povijest

Bonduelle je obiteljska tvrtka osnovana 1853. godine, s misijom "biti svjetski vođa koji osigurava dobar život od prehrane povrćem." Fokusirajući se na inovacije i dugoročne planove, grupa diversifikuje poslovanja i geografske lokacije, sa 77% svog prometa izvan Francuske, svoje zemlje porijekla. Bonduelle povrće uzgaja se na 128.000 hektara i prodaje se u 100 zemalja pod različitim brandovima i po različitim kanalima distribucije svih tehnologija: konzervirano povrće, zamrznuto povrće, ready-to-use svježe povrće i povrće za catering.

Bonduelle se nameće kao odgovoran akter, dobro poznat po svojoj praksi u zajednici, koji čini dostupnim i daje mnoge prednosti i zadovoljstva prehranom na bazi povrća sve većem broju ljudi.

Bonduelle Grupa ima dugoročnu viziju koja objedinjuje održivi razvoj u svojoj poslovnoj strategiji. Sa svojom jedinstvenom stručnošću u agro-industriji i 57 industrijskih i poljoprivrednih zona, tvrtka Bonduelle posluje u najboljem području uzgoja u neposrednoj blizini svojih potrošača.

4 tehnologije

Aktivnosti grupe organizirane su oko četiri poslovne linije ili tehnologije tako da odgovaraju svim ukusima i očekivanjima naših potrošača :

Konzervirano povrće

Zamrznuto povrće

Ready-to-use svježe povrće

Povrće za catering

 

 

 

Međunarodna Grupa

Uz naše brandove I brandove naših maloprodajnih kupaca, mi smo danas svjetski lider u ready-to-use svježem povrću.

Bonduelle  grupa je strateški prisutna na tri područja:

- u zapadnoj Europi od osnivanja tvrtke Bonduelle u Njemačkoj, a zatim i u ostalim zemljama EEZ-e od 1960. nadalje

- u istočnoj Europi, pogotovo u Rusiji i zemljama ZND-a, gdje Bonduelle brand ima jako visok ugled

- na američkom kontinentu : od 2007. u Kanadi s akvizicijom Aliments Carrière, zatim u SAD-u 2012. s preuzimanjem sektora zamrznute hrane američke firme Allens. Na kraju Brazil gdje je, nakon uspostavljanja komercijalne prisutnosti 1994. godine, tvrtka Bonduelle izgradila tvornicu u državi Cristalina.

4 branda u svijetu

BONDUELLE međunarodni brand

Povrća, ništa osim povrća, povrće svuda oko nas! 

U svijetu vlada sve veća zabrinutost za budućnost prehrane a Bonduelle nudi povrće u svim njegovim oblicima koristeći sve dostupne tehnologije i djelujući u cijelom svijetu s ciljem jačanja potrošnje povrća u svrhu  zadovoljstva i zdravlja.

Bonduelle ohrabruje svoje potrošače da budu kreativni i da zdrava ishrana bude dio njihove svakodnevice koju dijele s obitelji i prijateljima. 

Cassegrain

Brand koji nadilazi vrijeme.

Za najzahtjevnije potrošače, Bonduelle nudi odabrane proizvode branda Cassegrain, pakirane u pravokutnoj kutiji s likom zeca.

Arctic Gardens

Arctic Gardens je prvi brand zamrznutog povrća u Quebecu i prvi brand zamrznutog povrća u Kanadi. 

Artic Gardens, brand povrća koji volimo!

Globus

Brand konzerviranog povrća u Rusiji I bivšim zemljama ZND-a.

OČUVANA KVALITETA

Za Bonduelle, kvaliteta proizvoda je apsolutni prioritet. Cijela Bonduelle proizvodnja temelji se na očuvanju hranjivih vrijednosti i očuvanju okusa.

Provjere se vrše u različitim fazama proizvodnog procesa kako bi se osigurala

kvaliteta i potpuna sljedivost Bonduelle proizvoda:

- Izbor proizvođača i sjemena

- Praćenje usjeva

- Faza zrelosti povrća, njegove karakteristike

- Proizvodni proces

- Recepti

- Ambalaža

OBVEZA

Cijela proizvodnja tvrtke Bonduelle organizirana je da ponudi zdrave i ukusne proizvode sa svim svojim hranjivim vrijednostima. Zbog toga, tvrtka Bonduelle primjenjuje stroga pravila primjenjiva na sve faze proizvodnje i na sve sudionike ukljucene u preradu proizvoda (poljoprivreda, industrija, prodaja...) kako bi se osigurala besprijekorna kvaliteta svih Bonduelle proizvoda.

POŠTIVANJE PRIRODE: EKOLOŠKI OSVIJEŠTEN UZGOJ

 “Bonduelle voli prirodu. Cilj  Bonduelle Grupe je upravljanje prirodom, ali bez dominacije I pokoravanja.”

GLOBALNI PRISTUP

Poljoprivreda koju primjenjuje firma Bonduelle  poštuje okoliš, učinkovita je, zdrava I održiva. Održava ravnotežu između poštivanja okoliša I ekonomskih ciljeva  poljoprivrednika kako bi što bolje služila potrošačima I ispunjavala njihova očekivanja. 

KOLEKTIVNA OBAVEZA

Kako bi se standardizirala poljoprivredna vizija Bonduelle Grupe i osigurala najbolja kvaliteta, donesena je povelja o snabdijevanju između poljoprivrednih službi tvrtke Bonduelle, poljoprivrednika, dobavljača I prijevoznika. Povelja osigurava potpunu kontrolu upravljanja različitim kulturama, osigurava željenu kvalitetu i sljedivost svakog proizvoda. Zato što vam Bonduelle uvijek nastoji ponuditi najbolje od povrća.

PREHRANA

Bonduelle se zalaže za kvalitetu svojih proizvoda i primjenjuje opsežnu povelju prehrane. Povelja prehrane propisuje i nameće stroga pravila. Posebno određuje granične vrijednosti udjela soli, šećera i masnih tvari (zasićene masne kiseline, trans-masne kiseline... itd.). Njezin je cilj I obavještavanje potrošača  o hranjivim vrijednostima  proizvoda. Bonduelle je zato usvojio sustav GDA (Guideline Daily Amount). Ovaj sustav označavanja omogućuje potrošaču da uravnoteži svoju prehranu zahvaljujući jednostavnim I jasnim informacijama. Na ambalaži su navedene kalorije, iznos hranjivih sastojaka sadržanih u proizvodu i njihov unos u odnosu na dnevne potrebe svake osobe.

Visit our Website

www.bonduelle.hr

Haut
de page