Back close-menu Created with Sketch.

By using this site, you accept the use of cookies by our services. Read moreClose

Hongria


Kulcsszámok

Bonduelle csoport

Történelem

Az 1853-ban, családi vállalkozásként induló Bonduelle már a kezdetektől céljául tűzte ki, hogy világelsővé, referenciává váljon, biztosítva a jólétet a növényi táplálkozáson keresztül. A cég mára már jelen van szerte a világon, mindenhol nagy hangsúlyt fektetve a hosszú távú innovációra. Forgalmának 77 %- az anyaországon, azaz Franciaországon kívül történik. A vállalat 128 000 hektáron termesztett zöldségeit száz országban értékesítik különböző márkanevek alatt. Köszönhetően a legkülönféle technológiáknak, konzerv, mélyhűtött, pasztőrözött, szárított és friss termékek is megtalálhatóak a boltok polcain. A Bonduelle fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, így folyamatosan törekszik arra, hogy a lehető legtöbb ember jusson növényi alapú táplálékhoz. A cég törekszik arra, hogy mindig a vevőkhöz legközelebb elterülő termőföldekről tudja biztosítani a friss zöldségeket, amiket a cég 57- mind mezőgazdasági, mind ipari szempontból világszínvonalú gyárában dolgoznak fel.

4 szakterület

A csoport tevékenységei ma 4 különböző szakterület köré épülnek annak érdekében, hogy minden fogyasztói igényt kivétel nélkül kielégítsenek:

  • Konzerv zöldségek,
  • Mélyhűtött zöldségek,
  • Friss konyhakész zöldségek.
  • Vendéglátó-ipari célra szánt zöldségek

 

 

Nemzetközi csoport

A Bonduelle saját, és forgalmazó partnerei márkáival világvezető pozíciót tölt be a konyhakész zöldségek terén.

A Bonduelle Csoport földrajzilag három fontos helyszínen rendelkezik stratégiai alapokkal:

-         Nyugat Európa: A Bonduelle Németországban az 1960-as évek óta van jelen.

-         Kelet- Európa: A Bonduelle jó hírnévnek örvend Oroszországban, és más FÁK országokban.

-         Amerika: az Aliments Carriére akvizíciójával 2007 óta Kanadában, majd 2012 óta az Allens mélyhűtött tevékenységi átvételével az Amerikai Egyesült Államokban is jelen van. A Bonduelle már 1994-ben is folytatott kereskedelmet Brazíliában, végül 2010-ben Cristalina államban épített egy gyárat.

A Bonduelle nemzetközi márka

Zöldségek, semmi más csak a zöldségek!

A Bonduelle hiánypótló szerepet tölt be az egészséges táplálkozásra egyre nagyobb figyelmet fordító világban, hiszen a cég a kezdetektől fogva töretlenül dolgozik a zöldségkultúra kialakításán és annak folyamatos fejlesztésén. A legkülönbözőbb technológiákat használva kínál, széles zöldségválasztékot a fogyasztóknak.  

A Bonduelle segít a fogyasztóknak, hogy a kreativitás és az egészség napi rutinná váljon a család és a barátok körében.

Cassegrain

Az időt áthidaló márka.

A Bonduelle híres négyszögletes dobozba csomagolt és a mára emblematikussá vált nyúllal képviselt Cassegrain márkája a legigényesebb vásárlók számára kínálja a legkülönlegesebb zöldségválogatásokat.

Arctic Gardens

Az Arctic Gardens piacvezető mélyhűtött márka Québec-ben és Kanadában.

Globus

Oroszországban és a volt FÁK országokban jelenlévő márka.

MEGŐRZÖTT MINŐSÉG

A Bonduelle számára a legfontosabb a termékeinek minősége. A zöldségek a termelés teljes folyamata alatt megőrzik értékeiket és frissességüket. A gyártás során számos alkalommal ellenőrzik a termékek minőségét a legjobb színvonal érdekében:

- a termesztők és a vetőmag kiválasztása
- a termesztési kultúrák követése
- a zöldségek jellemzői
- a gyártási folyamat
- a receptek
- a csomagolás

Elkötelezettség

A Bonduelle rendkívül nagy figyelmet fordít arra, hogy egészséges, ízletes, és tápértékekben gazdag termékeket állítson elő. Ennek érdekében egy mindenkire vonatkozó (mezőgazdasági termesztők, ipari résztvevők, kereskedelmi szolgáltatók), szigorú szabályzatot követ a termelés és a feldolgozás alatt.

A TERMÉSZET TISZTELETE: KÖRNYEZET-TUDATOS MEZŐGAZDASÁG

A Bonduelle elkötelezett a természet iránt.

GLOBÁLIS MEGVALÓSÍTÁS

A Bonduelle mezőgazdasági tevékenységei mind természet tudatosak és hatékonyan teremtenek egyensúlyt a környezetvédelem és a termelés gazdasági céljai között.

KOLLEKTÍV ELKÖTELEZETTSÉG

A csoport víziójának egységessé tétele és a legjobb minőség érdekében a Bonduelle létrehozott egy beszerzési szabályzatot a vállalat agronómiai szolgáltatásaira, a mezőgazdasági feldolgozókra, a beszállítókra és a szállítmányozókra vonatkozóan. Ez biztosítja a termesztés teljes ellenőrzését és a kívánt minőséget. Mert a Bonduelle mindig a zöldségek legjavát nyújtja Önnek!

Tápérték

A Bonduelle kötelezettséget vállal termékei minőségéért, aminek érdekében egy különleges, szigorú tápérték szabályzatot követ. Ebben előre meghatározott küszöbértékeket találhatóak a só, cukor és a különböző zsírok fogyasztását illetően. Ezen felül pontos tápértékeket közöl a fogyasztók számára a termék tartalmáról.

 

Ehhez a Bonduelle a GDA ( Guidleine Daily Amount- ajánlott napi mennyiség) rendszerét használja. A rendszer segítségével a fogyasztó kiegyensúlyozottabb és egészségesebb étrendet alakíthat ki.

A csomagoláson a főbb tápanyagmennyiségek és az irányadó beviteli értékek mellett megtalálhatóak a termék energiaértékei is.

Visit the official Website

http://bonduelle.hu/

Back
to top